What a day...

Daily life, workouts, Åsikter by me / bloggerbootcamp2015, blogger, bootcamp,workout,fitness,fitspo, motvivation, workoutclothes, träningskläder,bodybuilding, oscarjöback, crossfitsolid, crossfit, rexona,lätta, dance,dans, bodybuilding,body,kropp,lean,toned,girl / Permalink / 0
Bilden är ifrån www.träningsevent.se samt uppochhoppa.se

det var igår ,helt underbart

Så många människor som älskade träning och det var verkligen både killar och tjejer samt gamla som unga så himla härligt att vi alla hade ett och samma intresse som gjorde satt vi alla bara sprudlade med massa energi och det var lätt att prata med alla där!
 
Första klassen vi började med var Crossfit med temet crossfit solid och ja jag är glad att vi började med det passet för det verkligen köttade sönder mig och jag älskade själva träningsättet för man kände ju som sagt verkligen hur hela kroppen fick jobba! Plus hade ju crossfit solid världens grymmaste kropparna både killarna och tjejerna!
 Behövde helt klart min proteindrink efter det här passet och på bilden brevid såg ni vad vi fick göra och jag ska fan fortsätta köra det här passet helt klart älskade det.så jävla jobbigt!
 
2a passet leddes utav härliga Oscar Jöback som hade en grymt rolig dans lektion med oss och väldigt fartfylld haha den var såklart också sjukt jobbig men man kände de inte på samma sätt som med crossfiten eftersom det här verkligen inte var styrka på samma sätt och sen älskar jag ju att dansa ,who dosen`t !?

Bilderna är tagna ifrån www.träningsevent.se / uppochhoppa.se
 
Ja nu har jag berättat om dom två första passen men glöm inte att jag hade 4 pass till men dom tar vi imorgon babes!
Nu ska jag lägga mig på soffan och njuta utav min träningsvärk från helvetet hahah Puss!
 
 
 
Till top