Thanks to Coldzyme!

Daily life, Åsikter by me / coldzyme,tränigsblogg,träning,workout,tip,body,cold,bestversionofyourself, / Permalink / 0
Hej vänner!♥
När jag var på bloggerbootcamp så fick man ju världens största goodiebag,me love♥ men i den här goodibagen fanns det även ett stort hjälpmedel för mig som oftast blir förkyld och det påverkar såklart min älskade träning.. Och ni får ju inte glömma att jag faktiskt var förkyld redan då!
 
Men thanks to Coldzyme som har tagit fram ett hjälpmedel som stoppar förkylningen och inte låter den gå så långt satt du ändå kan träna om du tar den direkt när du börjar känna av dina förkylnings-symtom och ja jag måste ju faktiskt bara säga tack för trots min förkylning som jag hade så har jag ändå kunnat träna normalt!
 
Den är helt klart ett måste under alla dessa förkylningstider, ett tips till alla mina älskade träningskompisar där ute!
 
 
 
 
 

converse på fötterna

/ Permalink / 1
Idag drog jag på mig conversen och skinnjackan även fast jag är förkyld så kändes det som rätta valet nu när solen lyser! En riktig vår outfit! 

Morning RUSH

Daily life / ask, askeme,, bed,babes,girl,naked,dog,doggy, movies,series,serier,filmer,wakeup,awesome,body, bloggerbootcamp2015, blogger, bootcamp,workout,fitness,fitspo, motvivation, workoutclothes, träningskläder,bodybuilding, body,bodybulding,träningsblogg,workout,motivation,fitness,fitspo,bananpannkaka,celsius,girl,, weight loss, workout,workputinspo,fitness,fit,bringfit / Permalink / 0
Godmorgon babes♥
Imorse vaknade jag utav att Alvin ville ut hysteriskt fort och det är aldrig skönt när man själv vaknar upp och mår ännu sämre än vad man gjorde igår..
Men ut tog vi oss och det var verkligen mycket kallare än vad de varit dom senaste morgonarna men förhoppningsvis blir det varmare på dagen!
Eftersom jag är sjuk och allt så hade den bästa planen vara att bara ligga inne och ruttna typ men jag har bestämt mig för att åka och spendera dom sista pengarna jag har haha det är ju ändå löning snart! Kanske lite nya träningskläder och annat mumsigt♥
 
Vad är era planer för dagen babes?
 
 
 
 
 
 
Till top