Some pancakes,please

Daily life / fitnessguru, proteinpancakes,pancakes,pannkakor,kvarg,hallon,fitness,fitlifestyle,fitnessmodel,bikinifitness / Permalink / 0
Pancakes made of One pancake mix from fitnessguru

Hello träningskompisar :)

Jag ligger som sagt fortfarande i soffan och har ju legat här i typ två dagar nu och ja jag börjar bli väldigt uttråkad här även om jag mår piss dåligt så klarar jag inte av att bara ligga o vänta på att typ bli bättre.. Men det är de som gäller nu enligt mina nära och kära ♥
 
Men bara för att jag är sjuk vill jag inte trycka i mig massa onyttigheter (även om jag gjorde det igår ,hihi!) men man behöver ju inte göra det under hela tiden man är sjuk ,de vill jag inte iallafall! så jag hade en liten påse one pancake mix från fitnessguru hemma så passade på att testa dom :) Och jag blev verkligen glatt överaskad trodde inte att det skulle vara goda för fem öre men mums mums det var precis som vanliga pannkakor men nyttiga liksom och perfekt istället för grädde o sylt så blev det hallonkvarg och hallon ♥
 
Tycker verkligen att alla ni som älskar pannkakor borde testa det här ,super mumsigt!  Har ni redan testat dom? isåfall berätta gärna vad ni tycker om dessa proteinpannkakor?
 
Vi hörs senare bästa ni,nu ska vi mysa vidare!♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag vill bara träna NU, men ...

Daily life / gymgrossisten / Permalink / 0
 
Hej babes♥Jag ligger helt utslagen i soffan och är sjuk tyvärr,. Men eftersom jag då inte får träna så kan man ju alltid börja dagen med lite träningsläsning åtminstånde något ju haha ! :)
Men som sagt här ligger jag och jag kommer fortsätta ligga här tills jag blir bättre, förhoppningsvis kanske man kan komma ut på en promenad eller något men jag ska inte stressa fram träningen även om jag tycker det är sjukt svårt bara ligga här ,vill helst träna ju !
 
Hur mår mina träningskompisar idag då? :)
Bättre än mig hoppas jag!♥

Im back

Daily life / Permalink / 0
Jag är tillbaka babes, efter en lång bloggpaus och en lång tid att bara reda ut allt som hänt i livet för det kom väldigt mycket emellan där ett tag som gjorde satt orken till allt verkligen försvann.. Men nu är jag tillbaka och nu är det träning som gäller!
 
Jag började min morgonen med att ta ABS-ORB från Femimal, vilket verkligen ger en energi till att kötta sönder på träningen så imorse innan frukosten blev det ett intervall pass, härligt och svettigt! :)

och efter en god frukost framför the kardashians och en lång kall dusch är det nu dags för mig att väcka min sömntuta till hund,haha ja han har sovit ända sen igår kväll till nu.. Så nu ska jag väcka honom ta hand på en härlig promenad!
 
Brukar ni träna på morgonen, isåfall innan frukost eller efter?
Till top