first Workout time

/ Permalink / 0
Allt är ifrån h&m! 

Första träningspasset för idag och jag fokuserade mest på konditions träning och kände efter ett tag hur de kändes bättre i kroppen när jag cyklade! 

Ikväll tänkte jag köra ett till konditionspass men även styrka på det hihi känns verkligen bra när man är ledig och kan få så mycket gjort! 

Har/ska ni träna något idag? 

lets do this

/ Permalink / 0
Hello Babes!
Jag har extremt bra nyheter för just nu känner jag mig piggare så snart är det dags för lite Workout, känns så extremt kul! 

Och jag hade ett super bra möte imorse och hann inte blogga innan men det gick iallafall jätte bra och jag väntar med spänning för att se hur allt blir!

Ha en jätte bra onsdag Babes, vi hörs senarr efter träningen! 

Cosy pain

/ Permalink / 0
Hello Babes!
Jag har precis kommit ur en kokhet dusch och det behövdes verkligen har haft sån magvärk hela dagen det var inte lätt att jobba med den värken men jag klarade hela dagen och kände att jag behövde den här duschen för att kunna ladda upp inför morgondagens jobb!

Satt ingen träning blev det idag heller, har mest legat i soffan och duschat och klagat haha inte så bra dag helt enkelt! Och det känns ju inte bättre att veta att jag faktiskt inte klarar av att träna idag så får hoppas att jag kan träna på onsdagen och isåfall blir det fan två pass! Inte ligga på latsidan om man inte måste..

Hoppas ni har en super bra kväll och mår toppen, puss Babes!
Till top