a berry very banana morning

/ Permalink / 0
Godmorgon Babes! 

Jag har haft så himla svårt att sova dom senaste dagarna och det är nog för att min lilla älskling är inlagd på albano djursjukhus, hoppas på att få hämta honom idag! 
Han har ju ändå legat inne nu i två dygn! 

Satt imorse när jag vaknade runt 5 tiden så bestämde jag mig för att gå upp och fixa lite alltså städa och sånt där och sen ladda upp för en jobb dag och förhoppningsvis få hämta hem min lilla bebis ikväll, därför startade jag såklart morgonen på bästa sätt med bananpannkaka och massa skogsbär på! 

Och nu ska jag börja fixa mig satt jag ser hyfsat pigg ut på jobbet, puss!

bröst & rygg

/ Permalink / 30
Jag blev precis klar med ett grymt rygg och bröst pass känns så himla bra, de var lite segt när jag värmde upp på cykeln i si sådär 30 minuter förbrände 393 kalorier precis som ni kan se på bilden och efter de så började jag att träna ryggen i 15 minuter och sen bröst i 15 minuter!

Jag har inte direkt något exakt schema på vilka övningar jag kör eftersom jag inte riktigt haft tid att kolla upp några bra övningar så vet ni några bra rygg/bröst övningar tipsa gärna bland kommentarerna!

Jag var så himla trött innan jag skulle träna satt de gick väldigt segt i början men nu känns de bra när jag gjorde de bästa utav passet och verkligen kämpade igenom de!

Nu ska jag ta en lång dusch och belöna mig med en ansiktsmask! #dreamlife 

a morning kiss

Daily life, workouts / #allaharettvärde, #jagkommerkämpaförvåraliv, #nohate, Gåmotströmmen,dontfollow,myownway, fitness, fitspo, fittnes ,healthy,skinny,me, allajäklardagar,bringfit,letsdothis / Permalink / 0
 
Hallå babes!
Jag har precis kommit hem ifrån ett möte med chefen hihi gick väl jätte bra och jag älskar att vara där nere på deras kontor/jobb haha sånt härligt ställe!  Vi pratade mest om schemat och sådär har ju planerat en liten trip till hemlig destination så får se om jag kan åka på den eller ej!
 
dagens planer är träning och sen bara ladda upp inför morgondagens jobb hihi! tänkte att jag slänger ut en liten onsdags puss till alla mina härliga läsare som tack för besöksrekordet igår!
 
nej nu ska jag ut på en pw!
 
 
Till top