Throwback/Studenten

Daily life, Me by night, Åsikter by me / Permalink / 0
Jag tänker ofta tillbaka till min studentdag och blir så jäkla lycklig utav att bara säga studenten , det finns inte en dag som jag inte kollar på bilderna där ifrån,men hur spenderade jag verkligen min student?
 
Jag minns att jag mådde sjukt dåligt, och det hade jag gjort i flera veckor hostade så mycket satt jag knappt kunde sova men dagen innan så var jag hos min vän Emmy och fixade det perfekta student håret helt klart,love it! När jag egentligen skulle vara i skolan och göra någon prövning som jag inte fick veta något om förens dagen innan,soppig kommunikation var det den skolan hade!
 
Men spenderade natten med två fina vänner och vi fixade oss tillsammans och hade girlnight liksom, men sen när vi skulle ta bussen så fick jag springa där i min super korta klänning och high heels,not good! Undrar hur många som fick en syn utav my ass liksom?
 

Sen när vi kom fram så blev det ju massa dricka och skratt och foton, sen alla som höll tal och sen var det dags för flaket, woohpliwoo super kallt men super roligt haha dock fick jag hålla i mina booobies hela tiden för min bh lossnade och hade inte lust att visa mina nippels för stockholm hahahah :)
 
Men sen när jag kom hem så förblev jag hemma med all släkt och vänner , satt det blev ingen efter fest med resten utav klassen utan jag höll mig hemma för jag mådde så jäkla dåligt och kände att de var bättre om jag blev hyffsad frisk till Grekland istället.. Men bara för att jag var hemma så betyder inte det att jag hade det tråkigt, hade det super roligt och fick träffa folk jag knappt annars träffar!
En lyckad kväll och ett evigt minne!

 
 
 
 
Till top