PW med bästa

Daily life, workouts / fitness,bringfiteveryday, bringfit, PW,letsdothis, workout,workputinspo,fitness,fit,bringfit / Permalink / 0
Tog en liten Pw med min bästa man en fin kväll som denna och ni vet vad dom säger -coupels that train togheter stay togheter!
Hihi sen när vi kom "hem " så tog vi ut hundarna på en promenad innan det var dags att ta det lite lugnt dåhär på kvälls kvisten :)

Så just nu ligger jag faktiskt nerbäddad i hans säng och kollar på Rob&Big hihi så himla härliga människor,tänk om man hade träffat dom på riktigt .Man kan nog inte ha tråkigt i deras sällskap alltså dööör av garv hahah!
 
 

Monday

Daily life / Permalink / 0
Vad hände egentligen med min grymma update?
JO livet kom emellan och ni vet det är här som en normal människa behöver göra så som jobba massa ,dock jobbar jag mer än dom flesta och det gillar jag för ni vet cashen rullar in som dom ska då ;) Plus att det gör satt jag kan åka på alla mina grymma resor och göra det jag vill i livet helt enkelt :D
Satt nu har jag levt ett "normalt" vuxen liv i en vecka och en dag hihi, och har jobbat tio timmar varje dag satt är ganska slut körd!
 
Sen när jag kom hem efter dagens jobb vilket endast blev ca fyra timmar!? men då jobbade jag på mitt andra jobb så när jag hade varit och hämtat min lilla vovve så drog jag hem i förhoppningen att jag skulle hinna träffa min papi,men tyvärr missade jag honom med en halvtimme så surt..
Yada yada istället för att sitta och gnälla över det satt jag på mig träningskläderna och drog ut på en springtur med min lilla vovve!
Helt värd dag helt enkelt, hur har eran dag varit babes?
 
Och min lilla vovve som blev helt slut efter vår springtur hihi, Ni skulle sett hur folk glodde när jag kom springandes med honom,dom trodde typ at jag var dum i huvudet!? Bara för jag tar ut en liten vovve på en springtur..Herregud dom har också energi och behövs tröttas ut!

Hello babes

Daily life / Permalink / 0
jag har hunnit tagit mig igenom mig ett jobb pass sen även en springtur med min vovve så lägger upp en liten todays Shape for you guys!


kommer upp mera updates lite senare när jag har tillgång till datorn Hihi puss!
Till top